Selectează o Pagină

Dezvoltă-ți inteligența emoțională prin tehnici practice!

Inteligența emoțională

”Oamenii pot uita ceea ai spus, dar nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă.”Maya Angelou

Mintea umană este o minte hoinară, iar o minte care hoinărește este o minte nefericită. Abilitatea de a ne gândi la ceea ce nu se întâmplă în momentul prezent este o realizare cognitivă care vine cu un anumit preț emoțional.

Inteligența clasică (IQ-ul) reprezintă potențialul nostru, însă inteligența emoțională este cea cu ajutorul căreia urcăm mai mult sau mai puțin pe scala potențialului nostru nativ. Viteza și complexitatea vieții noastre cauzează o continuă activare a reacțiilor hormonale la stres, declanșând reacția „luptă, fugi sau îngheț”. Inteligența emoțională este un concept umbrelă care înglobează conștientizarea și gestionarea emoțiilor personale și conștientizarea și asistarea în gestionarea emoțiilor celorlalți. Cu cât nivelul de inteligență emoțională este mai ridicat, cu atat suntem mai flexibili, adaptabili, avem puterea de a îmbrățișa viața cu toate nuanțele experiențelor ei și de a ne raporta într-un mod sănătos și funcțional la stările emoționale ale noastre și a celor din jur.

Programul este alcătuit din 10 video-uri cu idei, tehnici și resurse practice și ușor aplicabile în viața de zi cu zi, menite a te ghida să îți înțelegi și dezvolți propria inteligență emoțională.

Sunt Iulia Cena-Dican, psiholog clinician, consilier și trainer, de profesie . La fel ca tine, sunt mai mult decât orice etichetă menită să te încadreze într-o categorie sau alta, sunt mai mult decât tiparele mentale pe care mintea mea a fost obișnuită să le utilizeze și sunt mai mult decât orice emoție pe care o trăiesc la un moment dat.

Sunt o persoană fascinată de mintea umană și de modul cum aceasta funcționează. Cred cu tărie că suntem mai mult decât lucrurile cu care obișnuim să ne identificăm și îmi doresc ca prin interacțiune, să ajung să cunosc și să simt OMUL din spatele tuturor măștilor, din spatele tuturor fricilor și credințelor care îl limitează. Îmi doresc să te ajut să descoperi starea de liniște și de acceptare a tot ceea ce vine spre tine și să conștientizezi că asta ești tu de fapt: liniște și armonie!

Te invit la drum!

Iulia C.D

Conținutul programului

Introducere în inteligența emoțională

Introducere în inteligența emoțională

Conștientizarea emoțiilor I

Conștientizarea emoțiilor I

Conștientizarea emoțiilor II

Conștientizarea emoțiilor II

Reglarea emoțiilor I

Reglarea emoțiilor I

Reglarea emoțiilor II

Reglarea emoțiilor II

Conștientizarea emoțiilor celorlalți I

Conștientizarea emoțiilor celorlalți I

Conștientizarea emoțiilor celorlalți II

Conștientizarea emoțiilor celorlalți II

Asistarea în reglarea emoțiilor celorlalți I

Asistarea în reglarea emoțiilor celorlalți I

Asistarea în reglarea emoțiilor celorlalți II

Asistarea în reglarea emoțiilor celorlalți II

Tot programul este online.

Concret, te autentifici în platformă și poți să urmărești video-urile:
Acasă
Din vacanță
De la clinică
De pe telefon sau tabletă

Cât costă?