Selectează o Pagină

Fonduri nerambursabile pentru cabinete de medicina dentara, laboratoare de tehnica si radiologie dentara

Afla cum poti implementa cu succes un proiect cu finantare nerambursabila

Cum ar fi să existe o cale prin care sa afli cele mai relevante informatii despre finantarile nerambursabile pentru medicina si tehnica dentara?

Cum ar fi să fi periodic informat despre liniiile de finantare care finanteaza medicina, tehnica si radiologia dentara? Sa ai date de contact ale consultantilor care au experienta relevanta in accesarea de fonduri nerambursabile pentru sectorul dentar?

Nu in ultimul rand, sa faci parte din grupul medicilor si tehnicienilor dentari care au accesat fonduri nerambursabile, sa inveti din experienta si cunostintele lor?

Salut!

Sunt Cătălin Balog Bellu, medic dentist si de-a lungul timpului am fost implicat in peste 60 de proiecte cu finantare nerambursabila din diverse domenii.

Cred ca fondurile nerambursabile sunt cei mai iefini bani pentru investitiile din clinicile si laboratoarele noastre.

Mi-am propus de-a lungul timpului sa sustin prin informatiile si experienta mea medicii si tehnicienii care doresc sa acceseze fonduri nerambursabile.

Cred ca pentru a implementa cu succes un proiect cu fonduri nerambursabile cea mai buna cale e sa stii de la inceput care e procesul si sa fii informat permanent despre liniile de finantare la care proiectul tau este eligibil.

Programul este format din mai multe conferinte, interviuri cu specialisti din domeniul atragerii de fonduri si informari periodice despre liniile de finantare in care activitatea medicala este eligibila (la care poti aplica).

Ce beneficii obții dacă te înscrii la Programul Fonduri nerambursabile pentru medicina si tehnica dentara?

Vei afla ce inseamna mai exact un proiect cu finantare nerambursabila.

Vei afla care sunt etapele unui proiect cu finantare nerambursabila

Vei afla care sunt criteriile dupa care sa-ti alegi firma de consultanta si vei avea ocazia sa cunosti reprezentanti din mai multe firme.

Vei afla care sunt criteriile de selecţie și cum putem mări şansele de succes.

Vei afla din timp care sunt liniile de finantare care se deschid ca sa nu te trezesti ca erau fonduri si n-ai stiut de ele.

Vei afla care sunt paşii care trebuie parcurşi pentru a avea un proiect de succes.

Vei afla care sunt condiţiile de implementare şi de plată a sumelor nerambursabile.

Vei face parte dintr-un grup de discutii dedicat exclusiv fondurilor nerambursabile pentru medicina si tehnica dentara.

Vei face parte din comunitatea medicilor si tehnicienilor dentari care aceseaza fonduri nerambursabile si vei invata din experienta lor.

Dr. Cătălin Balog Bellu a terminat Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în 2003. Este speaker și antreprenor, a înființat cabinetul stomatologic Dental Care unde este asociat, Clinica Noa Aesthetics și este proprietar al Centrului de Instruire Noa Research. A fost președinte al Organizației Studenților Stomatologi din România și al Asociației Studenților Stomatologi din România, precum și vicepreședintele și inițiatorul Consorțiului Organizațiilor Studențești din Cluj-Napoca. A inițiat mai multe programe dedicate medicilor dentiști și tehnicienilor dentari, printre care Conferințele Medicină Marketing Stomatologie, platforma DentalEventsCalendar.com, proiectul The New Age Dentist, ConectDentistry și BidDent. În plan extra-profesional, este inițiatorul Festivalului Photo România, a rețelei Photo Europe Network, precum și al proiectului SkillUp Conferences.

Cine sunt specialiștii care îmi vor oferi informații?

Dr. Cătălin Balog Bellu

Dr. Cătălin Balog Bellu

TBA

TBA

TBA

TBA

TBA

TBA

Cât costă?