Sau cum poți fi conectat cu cei mai buni medici dentiști și tehnicieni dentari din Romania care îți vor împărtăși din experiența și cunoștințele lor.

Viața unui profesionist din domeniul medical stomatologic nu este deloc ușoară. Printre programări, atribuții antreprenoriale și partea de management, mai rămâne și aceea latura de educare, perfecționare care de multe ori ne-a împins în această lume plină de provocări. 

Practic de aici am pornit și noi acest proiect ambițios, de a aduce primul congres de medicină și tehnică dentară din România  în spațiul online. Deseori suntem prinși în acest vârtej tumultuos în care prioritățile se schimbă zilnic și ne este tot mai greu să obținem acel nivel de cunoaștere și expertiză pe care îl doream din timpul studenției. 
Probabil va sună cunoscut ”nu am timp”, ”sezonul acesta e de obicei cel mai aglomerat”, ”merit o vacanță cu familia”, ”m-aș duce dar e departe” și încă câteva sute de exemple care scot în evidență aceiași problemă: obținerea unui echilibru în viață . 

Așadar după multe consultări și ședințe de brainstorming cu diverși specialiști, am venit cu ideea de a lansa primul congres de medicină și tehnică dentară sub forma unei platforme online, care să fie disponibilă oricând și de oriunde, singura condiție fiind accesul la conexiune de internet. 
Ce se găsește mai exact pe platformă? Ei bine, o varietate de materiale educative video sub formă unor conferințe, cursuri și webinarii prin care se ating diverse teme de interes. Acestea sunt puse la dispoziție de specialiști din domeniu care s-au alăturat acestui demers îndrăzneț. 
Deoarece vrem să atingem o gama cât mai largă de teme și ne place să lucrăm structurat, materialele disponibile vor fi organizate în 7 module: endodonție, chirurgie, protetică, ortodonție, parodontologie, tehnică dentară, stomatologie dentară. 

Trăim în era tehnologiei, a informației disponibile de telefon, tabletă sau laptop și considerăm indispensabilă adaptarea la aceste vremuri. Noi credem că orice profesionist din lumea stomatologică merită mai mult timp liber, momente de calitate cu familia și accesul la resurse care îi pot îmbunătăți calitatea serviciilor oferite. 

Va așteptăm în acest demers unic în România prin care vrem să ajutăm orice medic sau tehnician să devină profesionistul pe care și l-a închipuit mereu!